Designgulve

New Yorker-gulv i et råt eller klassisk look

Hos Luxury Concrete kan vi levere et flot og stilrent designgulv. Gennem tiden har vi lavet mange flotte gulve for kunder i blandt andet Hillerød, Helsingør og resten af Nordsjælland.

Et designgulv er den type gulv, som mange mennesker kalder for New Yorker-gulv. Det skyldes, at et New Yorker-gulv er et bæredygtige lime produkt, der kan give et rum et minimalistisk look, ligesom mange af New Yorks lejligheder har.

Vores designgulve kan udføres med et råt eller klassisk look, og som kunde vælger du selv, om gulvet skal fremstå mat, halvmat eller i højglans.

Et New Yorker-gulv er slidstærkt og egner sig både til kontorer, butikker og private hjem. 

Vælg den perfekte farve til dit designgulv

Vi er kendte for at lave de helt hvide designgulve, men vi kan udføre gulvet i farve efter kundens ønske. Du kan få inspiration til valg af farve fra vores standardfarver til gulve på denne side.

I Nice har vi f.eks. udført et unikt Terrazzo-gulv, hvori vi brugte muslingeskaller og blå sten som tilslag. Du kan få inspiration til valg af farve fra vores standardfarver til gulve her på hjemmesiden.

Derudover kan vi tilsætte næsten alt i tilslag såsom:

  • Firmalogo
  • Marmorstykker
  • Knust glas
  • Farvede sten
  • Muslingeskaller
  • Messingflager
  • Guld- eller sølvstykker

Et designgulv kan udføres ovenpå eksisterende gulve såsom trægulve, beton eller klinker, og det egner sig også til vådrum. New Yorker-gulve er nemme at vedligeholde og skal blot rengøres med vand og brun sæbe.

Kontakt os for en konkret pris på dit New Yorker-gulv

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere om mulighederne for et designgulv, er du velkommen til at kontakte os – uanset om du bor i Hillerød, Helsingør eller et andet sted i Nordsjælland.

Ring til os på telefon 22 94 00 47 eller send en e-mail til admin@luxury-concrete.dk.