Extreme

Extreme

Disse bæredygtige lime produkter er vores hidtil stærkeste betonmasse samt mest modstandsdygtige støbeprodukt, og derfor vi har valgt at kalde produktet for Extreme.

I modsætning til alle andre gulve, som trækker sig sammen ved tørring, så kan Extreme udvide sig uden at revne, og er derfor smidigere end eksempelvis Designgulve. Extreme kan anvendes inde- og udendørs, og kan udføres som gulv i alle rum. Eksempelvis kan Extreme anvendes til lave udendørs køkkener i et beton look, eller som indendørs gulv i et industrielt look.

Betonmassen kan indfarves efter kundens ønske, og vi kan præge produktet til at ligne alt fra cement, en simpel farve eller metal.​

Extreme kan udføres i en tykkelse fra minimum 3 cm ovenpå eksisterende overflader, men kan også anvendes til at støbe helt nye gulve. Du kan få inspiration til valg af farve fra vores standardfarver til gulve på denne side.​

Vi har eneagenturet på produktet globalt, og vi udlover 20 års garanti på vores Extreme gulve fordi det er et produkt vi selv har udviklet og fået testet professionelt. Extreme gulve er nemme at vedligeholde, og skal blot rengøres med vand og sæbespåner.

 

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på: admin@luxury-concrete.dk​​