Terrazzo gulv

Få et slidstærkt Terrazzo-gulv med 20 års revnegaranti

Hos Luxury Concrete kan vi hjælpe med at lægge et flot og slidstærkt Terrazzo-gulv – uanset om du bor i Helsingør, Hillerød eller et andet sted i Nordsjælland.

Terrazzo-gulvet er ikke kun kunstnerisk, det er også meget slidstærkt. Vi lægger ofte Terrazzo i virksomhedsdomiciler og i butikker, men vi tilbyder ligeledes gulvet til private hjem. Som udgangspunkt fjernes det tidligere gulv inden vi lægger et Terrazzo-gulv. Derudover tilbyder vi 20 års revnegaranti, hvilket er din sikkerhed på et slidstærkt og holdbart gulv i mange år fremover.

Terrazzo består af skærver af marmor, som blandes med en limebaseret base, der binder massen sammen. Vi anvender vores unikke produkt, Extreme, som base til vores Terrazzo-gulve.

Terrazzo er en gammel italiensk teknik til at udføre gulve, der stammer fra Venedig. For at lære Terrazzo-kunsten til fingerspidserne, herunder polering af beton- og marmorgulve, har vores grundlægger, Jesper, været på kursus hos Klindex i Italien.

Vælg selv farven på extreme-basen

Som kunde har du mulighed for selv at vælge farven på Extreme-basen samt størrelse og farver på marmorskærver eller andre tilslag til basen. Vi har tidligere tilføjet en række produkter som tilslag, herunder knust spejl, farvede glasstykker, sandsten eller granit.​

I Nice har vi f.eks. udført et unikt Terrazzo-gulv, hvori vi brugte muslingeskaller og blå sten som tilslag. Du kan få inspiration til valg af farve fra vores standardfarver til gulve her på hjemmesiden.

Vi tilbyder renovering af gamle gulve

Vi tilbyder ligeledes renovering af gamle Terrazzo-gulve – både dybdeslibning, andet slibning og toppolering alt efter gulvets stand. Vi udfører forskellige finish af gulvet, så du har mulighed for at vælge mellem blanke eller matte overflader. Terrazzo-gulve er nemme at vedligeholde og skal blot rengøres med vand og brun sæbe.

Kontakt os for et godt tilbud på dit Terrazzo-gulv

Ønsker du at høre mere om mulighederne for et Terrazzo-gulv til badeværelse? Eller ønsker du en helt konkret pris på din opgave? Så skal du ikke tøve med at kontakte os med det samme.

Ring til os på telefon 22 94 00 47 eller send en e-mail til admin@luxury-concrete.dk.