Gulvslibe- og poleringsmaskiner

Gulvslibe- og poleringsmaskiner​

Vi forhandler Klindex professionelle gulvslibe- og poleringsmaskiner til blandt andet marmor, beton, terrazzo og meget mere. Maskinerne er også perfekte til at slibe microcement med, hvilket kan spare gulvfolk mange hårde timer på knæene med sandpapir i hånden.

I modsætning til andre mærker, så er alle Klindex maskiner lavet med tandhjul som på en gearkasse, og ikke som en tandrem, der kan knække med tiden.

Vi har et bredt udvalg af maskinerne på lager, og derfor vi anbefaler vores kunder at læse mere om hver enkel maskine, for at finde den maskine, der netop matcher deres behov. Du kan læse mere om maskinerne her.

Vi kan bestille alle Klindex gulvslibe- og poleringsmaskiner hjem efter ordre.
Alle vores Klindex maskiner er henvendt til fagfolk.

Udover slibemaskinerne, så sælger vi også Klindex Diamant skiver og pads til at polere diverse typer gulve med. Der findes en række pads og skiver, som hver egner sig til forskellige opgaver. Læs mere om de forskellige Diamant skiver og pads her.​

​Hvis du ønsker at bestille en maskine, nogle skiver eller polerings pads, så bedes du sende en mail til admin@luxury-concrete.dk. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har behov for yderligere vejledning.

Alle Klindex produkter er produceret i Italien, med omtanke for både miljø, kvalitet og stærke materialer. Derudover er Klindex den eneste producent i verden, der producerer både slibe- og poleringsmaskiner samt Diamant Skiver, hvorimod andre firmaer kun producerer en af delene.

Hos Luxury Concrete går vi ind for høj kvalitet, og derfor er vi stolte af at forhandle Klindex.​​​