Microcement

Microcement møbler​

Massive betonmøbler kan skabe et unikt look i de fleste hjem, men de er ofte tunge, og upraktiske at flytte rundt på. Som et alternativ udfører vi microcement på møbler i træ, så du kan opnå det rå look uden have et besvær med at flytte dit møbel.

Microcement er en mørtel af høj fleksibilitet, der består af cementpulver, vand og et farvestof. Vi blander microcement-farven efter vores kundens ønske, og udfører produktet i mat, mellemglans eller højglans med et unikt håndlavet finish. Du kan få inspiration til valg af farve fra vores standardfarver til møbler på denne side. Alt vores arbejde med microcement udføres med microcement fra ISOMAT eller Topciment.

Vi kan udføre microcement på alle møbeloverflader som stole, bænke og borde, og har et tæt samarbejde med en dygtig snedker, der kan tegne og lave møbler efter kundens ønsker og mål. Det er også muligt at udføre microcement i vådrum og på vådrumsmøbler, og endda i swimmingpools.​​

Da vi kan udføre microcement på flere typer overflader, kan vi renovere møbler og rum uden at fjerne eksisterede materialer. Dette er muligt grundet den høje bindingsstyrke og lille tykkelses funktion, som tillader at vi kan udføre slidstærkt microcement i ned til 3 mm tykkelse. Microcement egner sig bedst til at blive udført på eksisterende overflader.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på: admin@luxury-concrete.dk

Vi tilpasser farven efter dine ønsker

Microcement er en mørtel af høj fleksibilitet, der består af cementpulver, vand og et farvestof.

Vi blander microcementfarven efter vores kundens ønske, og vi udfører produktet i mat, mellemglans eller højglans med et unikt håndlavet finish.

Du kan få inspiration til valg af farve fra vores standardfarver til vægge på denne side.​

Kontakt os og hør mere om microcement

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere om vores arbejde med microcement, er du velkommen til at kontakte os på telefon 22 94 00 47 eller e-mail admin@luxury-concrete.dk

Vi kører ud til kunder i hele landet, herunder blandt andet i Hillerød, Helsingør og det øvrige Nordsjælland.​