Microcement

Microcement på alle typer overflader​

Vægge i microcement er et godt alternativ til eksempelvis rå vægge, og de er meget nemme at holde. Hos Luxury Concrete udfører vi microcement på vægge i alle rum, inklusive vådrum som badeværelse og køkken.

Kombineres microcementvægge med microcementgulve eller -møbler, kan man opnå et enestående look, hvor væg, møbel og gulv går ud i et. Alt vores arbejde med microcement udføres med microcement fra ISOMAT eller Topciment.

Vi kan udføre microcement på flere typer overflader, og derfor kan vi renovere rum uden at fjerne eksisterede materialer som fliser eller maling.

Dette er muligt grundet den høje bindingsstyrke og lille tykkelsesfunktion, som tillader, at vi kan udføre slidstærkt microcement i ned til 3 mm tykkelse.

Vi tilpasser farven efter dine ønsker

Microcement er en mørtel af høj fleksibilitet, der består af cementpulver, vand og et farvestof.

Vi blander microcementfarven efter vores kundens ønske, og vi udfører produktet i mat, mellemglans eller højglans med et unikt håndlavet finish.

Du kan få inspiration til valg af farve fra vores standardfarver til vægge på denne side.​

Kontakt os og hør mere om microcement

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere om vores arbejde med microcement, er du velkommen til at kontakte os på telefon 22 94 00 47 eller e-mail admin@luxury-concrete.dk

Vi kører ud til kunder i hele landet, herunder blandt andet i Hillerød, Helsingør og det øvrige Nordsjælland.​