Microcement

Microcement

Vores microcement kan anvendes til at lave gulve, vægge, badeværelser, køkkener og møbler, og udføres altid med et unikt håndlavet finish. Vi udfører alt vores arbejde med microcement fra ISOMAT eller Topciment.

Microcement kan udføres direkte på eksisterende overflader, hvilket betyder at vi kan renovere rum uden at fjerne eksisterende materiale som eksempelvis trægulve eller fliser. Dette er muligt takket være den høje bindingsstyrke og lille tykkelses funktion, som tillader at vi kan udføre slidstærke microcement-gulve i ned til 3 mm tykkelse.

Vores microcement er en fleksibel mørtel, der består af cementpulver, vand og et farvestof. Vi blander microcement-farven efter vores kunders præferencer, og udfører produktet med et mat, mellemglans eller højglans finish. Hvis det ønskes kan vi tilsætte diverse tilslag til microcementen, såsom stykker af sølv eller guldglimmer.

Som udgangspunkt er vores microcement gulve 70 % mere slidstærke end trægulve, og egner sig derfor både til private hjem, butikker, let industri og restauranter. Du kan få inspiration til valg af farve fra vores standardfarver til gulve på denne side.​​

Vi arbejder med forskellige typer af microcement, der alle har forskellig tekstur og derfor egner sig til forskellige typer af projekter. Til gulve anvender vi primært en type microcement, der har det man kalder en grov tekstur.

​​

Den grove tekstur betyder, at microcement gulvet er skridsikkert selvom det udføres med en højglans top-lak. Vi kan også udføre microcement gulve med en mindre grov tekstur, men disse gulve vil være mindre skridsikre.

Gulve i microcement er nemme at vedligeholde, og skal blot rengøres med vand og brunsæbe.

 

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på: admin@luxury-concrete.dk